تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
طرز تهیه پاستیل میوهای
آب، شكر و پكتین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه گلوكز و مخلوط كرم تارتار و آب (اضافی) را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه به دست آمده را در حدود 15 دقیقه، روی حرارت ملایم نگه دارید تا دمایش به 115 درجه سانتیگراد برسد.
حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و رنگ و اسانس را به مایه، بیفزائید. اكنون قالب مربع مناسبی را به اندازه 20 سانتیمتر، با صفحه سلیكونی بپوشانید و مایه پاستیل را رویش بریزید و 2 ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود. اینك پاستیل را از قالب درآورید و آن را رول كنید. سپس پاستیل را به اندازههای نیمسانتیمتری ببرید.
یادآوری: پكتین را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.