روشتهیه
2 عدد قالب مستطيل 25×8 سانتيمتري را با كاغذ پوشش داده طوريكه ديواره را بپوشاند و 3 سانت از ديواره بالا بيايد. مارش مالا، آب و كره را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد، گهگاهي هم بزنيد تا مارش مالا حل شود سپس از روي حرارت برداريد و شكلات سياه را داخل آن ريخته، هم بزنيد تا شكلات نيز ذوب شود. بيسكويت، گيلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه كرده آرام هم بزنيد آنقدر كه بيسكويت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد. شكلات ذوب شده اضافي و كره ذوب شده را باهم مخلوط كرده روي مواد قبلي صاف كنيد و يك ساعت ديگر در يخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببريد.