روشتهیه
يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه شكلات را به روش بنماري آب كنيد. بعد شيرعسلي، قهوهي حلكرده در آب جوش، بيسكويت، گردو، كشمش و آلبالو را به آن بيفزائيد و مخلوط نمائيد و در قالب بريزيد و بفشاريد. سپس لايهي بادامي را روي آن پهن و صاف كنيد. حالا مواد رويه را روي اسلايس بريزيد و آن را در يخچال بگذاريد تا كاملاً ببندد. اكنون شيريني را به اندازهي دلخواه ببريد و در ظرف مناسب پذيرائي بچينيد.
روش تهيهي رويهي بادامي: پودر شكر را در كاسهاي الك كنيد و بادام را بيفزائيد. آنگاه سفيدههاي تخم مرغ را بهتدريج اضافهكنيد و هم بزنيد تا خمير شود. سپس آبليمو را نيز بيفزائيد و قدري خمير را روي سطح پودر شكرپاشيده ورزدهيد تا صاف و يكدست شود.
روش تهيهي مواد رويه: شكلات و كره را دركاسهي كوچكي بريزيد و به روش بنماري آب كنيد.
خواص بادام
بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمانهای دور به عنوان یک غذای اصلی برای کودکان درحالرشد استفاده میشده است. این خشکبار از ریبوفلاوین و الکارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند.