آشپزباشی – مریم امیری
گردو و بیسكویت را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه در ظرف دیگری، پوست پرتقال و شكلات سفید را با هم مخلوط كنید و آن را به بیسكویت و گردو بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهمكرده بردارید و روی فویل چربكرده بگذارید. كلاستر را در یخچال قرار دهید تا ببندد و سفت شود.
حالا روی كلاستر یك قاشق شكلات شیری آبكرده بریزید و با ترافل بیارائید. آنگاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.