آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
سفیدههای تخممرغ و كرم تارتار را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و همزدن را ادامه دهید تا شكر در سفیده تخممرغ، حل شود.
سپس پودر كاكائوی الك كرده، بادام و اسانس بادام را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدست شود.
اینك مایه را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههایی به قطر 5/2 سانتیمتر از آن را در سینی بریزید.
سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
حالا شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بین هر دو عدد از آنها، قدری كرم گاناش بمالید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید و همینكه گرم شد، شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود.