آشپزباشی – سعید بابارحیمی
ابتدا آب و ژلاتين را با هم مخلوط كنيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. آنگاه ژلاتين حلكرده را به سفيدههاي تخممرغ بيفزائيد و پودر شكر را كمكم اضافه كنيد و مخلوط نمائيد تا جاييكه آيسينگ قدري سفت شود.
سپس آن را چند قسمت كنيد و رنگهاي خوراكي دلخواهتان را بيفزائيد. حالا آيسينگ را در كيسه مخصوص شيرينيپزي بريزيد. ماسوره شكوفه را انتخاب كنيد و روي حبه قند شكوفههاي رنگي بزنيد. مدت 4-5 ساعت طول ميكشد تا گل قنديها خشك شود.
يادآوري 1: ميتوانيد ابتدا از ماسوره كوچك به شكل برگ استفاده كنيد و براي شكوفهها برگ بگذاريد.
يادآوري 2: شماره ماسوره برگ 352 و شماره ماسوره شكوفه 16 ميباشد.