آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص رولت را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه قهوه، آب جوش و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس قهوه و آب جوش (1 قاشق سوپخوری) را با هم مخلوط کنید و زرده تخممرغها، سه چهارم از شکر (اضافی) و محلول قهوه (1 قاشق سوپخوری) را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبک شود.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر (اضافی) را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید.
اکنون زرده و سفیده تخممرغها را به آرامی و به کمک لیسک با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!
آنگاه آرد را در سه نوبت به این مایه بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
اینک مایه فراهم کرده را روی سینی بریزید و صاف کنید و نان رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر بپزید.
سپس رولت را از کاغذ جدا کنید و آن را روی کاغذ دیگری قرار دهید و با کاغذ رول کنید.
حالا نان رولت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
اکنون پنیر خامهای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه همزده و فرم گرفته و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه نان رولت را باز کنید و رویش را با سیروپ قهوه مرطوب نمائید و کرم را رویش بمالید.
سپس دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید.
رولت را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده برش شود.
اینک رولت تیرامیسو را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
در صورت دلخواه میتوانید روی رولت را با دانههای قهوه بیارائید.