آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، پودر کاکائو، نمک، دارچین و فلفل را مخلوط و الک کنید. شکر را نیز بیفزایید و مواد خشک را کنار بگذارید.
سپس کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شوند. حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
اکنون تخممرغها و وانیلین را به شکلات افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شد.
اینک آن را به مواد خشک بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و برانی را به مدت تقریبی40 -50 دقیقه در فر بپزید.
همینکه برانی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.