تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 25 × 35 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید.
سپس كرهی بادامزمینی و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگپودر را به مایه بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
اكنون دوسوم از مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید، صاف كنید و مارمالاد را رویش بریزید. اینك باقیماندهی خمیر را به شكل خرده نان درآورید (با نوك انگشتان) و با بادامزمینی مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را روی مارمالاد درون قالب بپاشید. آنگاه قالب را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید.
حالا قالب را از فر درآورید و بگذارید شیرینی اندكی خنك شود.
بعد آن را به اندازههای 5×5 سانتیمتر ببرید و از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید. آنگاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.