تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زرده تخممرغ، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را بیفزائید تا مایه، خمیر شود. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر تقریبی 7 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، در صورت دلخواه رویشان قدری مارمالاد لیمو یا زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت رنگی، گیپور خوراكی و گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.