تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، پودر شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آرد و آرد ذرت را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار گلهائی از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید. اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید.
اینك آنها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بین هر دو بیسكویت، اندكی مارمالاد بگذارید و به هم بچسبانید. سپس رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.