تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه بادام، شكر و 2 عدد از سفیدههای تخممرغ را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید.
سپس 15-20 دقیقه صبر كنید تا بادام نرم شود. حالا مخلوط فراهم كرده را 3 بار چرخ كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
اكنون باقیماندهی سفیدههای تخممرغ و وانیل را اضافه كنید و مایهی فراهمكرده را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را 5- 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قدری نرم شود.
اینك خمیر را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده بریزید و دایرههای كوچكی از آن را با فاصله، روی كاغذ روغنی بگذارید.
سینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود.