روشتهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و سيني شيرينيپزي را با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه كره، شكر قهوهاي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخممرغ و وانيل را افزوده و مخلوط سازيد. حالا مواد خشك را درون مخلوط تخممرغي بريزيد و هم بزنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. اكنون هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوري، از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد. سپس به كم دستة قاشق چوبي، حفرهاي روي آن ايجاد كنيد و با فاصله از يكديگر، در سيني بچينيد. اكنون بيسكويتها را به مدت تقريبي 8-10 دقيقه، در فر بپزيد و روي پنجرة سيمي خنك كنيد. اينك روي هر بيسكويت، قدري كرم بريزيد و اندكي شكر بپاشيد. سپس با استفاده از دستگاه تورچ، شكر را كارامل كنيد.
روش تهية كرم: پنير خامهاي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.