تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و هر دو شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیلین، آرد، بیكینگپودر، كورنفلكس، مخلوط میوهها، فندق و شكلات را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از مایهی فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه اطرافشان طلائیرنگ شود، در فر بپزید.
شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.