Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:21

شیرینی با میوه خشك و شكلات

شیرینی با میوه خشك و شكلات

shooroshirin5

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 200 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

كورن‌فلكس 100 گرم

 

مخلوط میوه‌‌های خشك مثل (زردآلو، انبه) خرد كرده 180 گرم

 

فندق خرد كرده 100 گرم

 

شكلات سفید خرد كرده 160 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه در ظرف مناسبی كره و هر دو شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیلین، آرد، بیكینگ‌پودر، كورن‌فلكس، مخلوط میوه‌ها، فندق و شكلات را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از مایه‌ی فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه اطرافشان طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی،‌ در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیقنادیشیرینی با میوه خشکشیرینی شکلاتی تعداد بازديد: 1787 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است