تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائ
ید و 2 دقیقهی دیگر، با همزن برقی بزنید. سپس مواد خشك را اضافه كنید و 1 دقیقه با همزن برقی بزنید.
حالا شكلات چیپسی سیاه و سفید و پودر بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازهی 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.
آنها را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.