Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شيرينی بادام و شكلات چيپسی

شيرينی بادام و شكلات چيپسی

shooroshirin5

0 0

آسان

60 نفر

مواد مورد نیاز

كره 180 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكلات چیپسی سیاه 80 گرم

 

شكلات چیپسی سفید 80 گرم

 

بادام آسیاب كرده 80 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائ

ید و 2 دقیقه‌ی دیگر، با همزن برقی بزنید. سپس مواد خشك را اضافه كنید و 1 دقیقه با همزن برقی بزنید.

حالا شكلات چیپسی سیاه و سفید و پودر بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه‌ی 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.

آن‌ها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیآموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و شکلاتشيرينی بادام و شكلات چيپسیدستور تهیه شیرینیشکلات چیپسی تعداد بازديد: 1694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است