تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط نمائید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و رویش سفیده تخممرغ بمالید. اکنون مواد میانی را روی خمیر بریزید و آن را از درازا رول کنید.
خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و آن را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش دهید و در سینی بچینید. اینک بیسکتی را دوباره در فر قرار دهید و 10-15 دقیقه دیگر بپزید. همینکه بیسکتی خنک شد، آن را با مواد رویه بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم میانی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد ریز خرد شود.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت کند همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.