Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 11:45

اسكُن با خامه و مربا

اسكُن با خامه و مربا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد

آرد ٢٢٥ گرم

بيكينگ پودر ١ قاشق چایخوری

شكر ١ قاشق چایخوری

كره نرم ٥٠ گرم

ماست ١٥٠ گرم

زرده تخم مرغ يك عدد

خامه صبحانه ١٥٠ گرم

مربای دلخواه ١٥٠ گرم

پودر شكر برای تزيين به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای ٢٢٠ درجه سانتیگراد گرم كنيد و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه، آرد، بيكينگ پودر، شكر و كره را در کاسه مناسبی بریزید و با  قاشق چوبی هم بزنید.

سپس ماست را كم كم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقريبي ٢ سانتیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر ٥ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

اکنون روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و اسکن‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.

همینکه اسکن خنک شد، آنها را دو تا دو تا با خامه و مربا به هم بچسبانید و رویشان پودر شکر بپاشید

برچسب ها: آشپزباشیشیرینی خامه ایمحیا ربیعیدسر های خوشمزهاسکن با خامه و مربااسکن خامهاسکن خوشمزهشیرینی تازه و خوشمزهشیرینی های جدید تعداد بازديد: 1876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است