آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای ٢٢٠ درجه سانتیگراد گرم كنيد و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه، آرد، بيكينگ پودر، شكر و كره را در کاسه مناسبی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس ماست را كم كم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقريبي ٢ سانتیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر ٥ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
اکنون روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و اسکنها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.
همینکه اسکن خنک شد، آنها را دو تا دو تا با خامه و مربا به هم بچسبانید و رویشان پودر شکر بپاشید