آشپزباشی - آرزو مقدم
شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش) آب کنید.
آنگاه این مخلوط را از روی حرارت بردارید و شیرعسلی، شیر، مغزهای خرد کرده، بیسکویت و شیر خشک را به شکلات افزوده و هم بزنید.
سپس این مخلوط را 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا اندکی سفت شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و روی کاغذ روغنی بچینید.
اکنون شکلاتهای فراهم کرده را 15 دقیقه در فریزر نگه دارید. اینک زرورقهای رنگی را به مربعهای 13 سانتیمتری برش دهید و شکلاتها را در این زرورقها بپیچید.