آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بیسكویت و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه این مخلوط را بین قالبهای تکنفره دسر تقسیم کنید و خوب فشرده نمائید و تا فراهم کردن مایه چیز كیك در یخچال نگه دارید.
سپس پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط کنید و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا حل شود.
حالا پنیر خامهای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نیمی از خامه فرم گرفته را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون باقیمانده خامه را به محلول خنک شده ژله پرتقال بیفزائید و پوست رنده کرده پرتقال را نیز افزوده و مخلوط سازید.
اینک مایه پنیری را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر ١ سانتیمتر بریزید و نیمی از قالب دارای مخلوط بیسکویت و کره را با آن پر كنید.
آنگاه مخلوط ژله و خامه را روی این مایه بریزید تا قالب پر شود.
حالا چیز کیک را دست کم ٤ ساعت و یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
در صورت دلخواه میتوانید روی چیز کیک را با پرتقال بیارائید.