آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک تر اسپانیایی
زرده تخممرغها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
حالا زرده و سفیده تخممرغها را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد کره را به آن افزوده و هم بزنید. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را بیفزائید و مخلوط سازید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. آنگاه شیر عسلی، شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.
همینکه این مخلوط ولرم شد آن را روی کیک بریزید (کیک میباید در قالب باشد و رویش را با خلال چوبی سوراخ سوراخ کرده باشید).
سپس روی کیک را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و سس آلبالو را رویش بریزید و دوباره کیک را در یخچال بگذارید تا سس آلبالو ببندد.
اینک میتوانید کیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و یا با برشگر گرد قالب بزنید. کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با میوه بیارائید.
روش تهیه سس آلبالو: همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. همینکه سس خنک شد، آن را مصرف کنید.