آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
طرز تهیه کاپ کیک با کارامل هلو
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافن را چرب و آردپاشی نمائید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و بعد مخلوط مواد خشک را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه اضافه کنید.
اکنون اسانس وانیل و بادام را افزوده و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیکها را به مدت تقریبی30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، رویشان آب پرتقال بریزید و بعد آنها را از ارتفاع برش بزنید. اکنون قدری کارامل هلو بین لایههای کیک بگذارید و با خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه کارامل هلو برای کاپ کیک با کارامل هلو: شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و به رنگ طلائی درآید. آنگاه آب پرتقال، خامه، وانیل و هلو را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا کارامل را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مصرف کنید.