Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل

تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 نفر

کرة‌ نرم شده............. 180 گرم

شکر دانه ریز...........  180 گرم

تخم‌مرغ همزده............... 4 عدد متوسط

آرد ...............225 گرم

بیکینگ‌پودر.............. یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

اسانس وانیل............. 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة رویال آیسینگ

سفیدة تخم‌‌مرغ................ 3 عدد

پودر شکر الک کرده.............  450 گرم

نشاستة ذرت............ 2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه...............1-2 قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

فر را با دمای  180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را بیفزائید و وانیل را نیز درون مایة فراهم کرده بریزید. حالا مایة کاپ کیک را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی  15 دقیقه در فر بپزید. کاپ کیک‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد رویشان را با آیسینگ بیارائید و با گل‌‌های دست‌ساخت‌تان از خمیر فوندانت به شکل سبد گل درآورید.

روش تهیة رویال آیسینگ

سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه مخلوط الک کردة پودر شکر و نشاسته، ذرت را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ فرم خود را حفظ کند و براق شود. سپس آبلیمو را به آن بیفزائید. حالا قدری از آیسینگ فراهم کرده را در کاسة کوچکی بریزید و اندکی رنگ سبز به آن بیفزائید تا برای ساقه و پرچم گل‌ها از آن استفاده کنید.

 

یادآوری

برای ساختن دستة سبد از خمیر فوندانت استفاده کنید و آن را به شکل نیم دایره و به اندازة قطر کاپ کیک درآورید. سپس بگذارید خشک شود تا بتوانید آن را در جای خود ثابت کنید.

برچسب ها: کاپ کیکرویال آیسینگتزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگلآموزش تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل تعداد بازديد: 731 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است