آشپزباشی – افسانه ظروفی:
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را بیفزائید و وانیل را نیز درون مایة فراهم کرده بریزید. حالا مایة کاپ کیک را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. کاپ کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد رویشان را با آیسینگ بیارائید و با گلهای دستساختتان از خمیر فوندانت به شکل سبد گل درآورید.
روش تهیة رویال آیسینگ
سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه مخلوط الک کردة پودر شکر و نشاسته، ذرت را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ فرم خود را حفظ کند و براق شود. سپس آبلیمو را به آن بیفزائید. حالا قدری از آیسینگ فراهم کرده را در کاسة کوچکی بریزید و اندکی رنگ سبز به آن بیفزائید تا برای ساقه و پرچم گلها از آن استفاده کنید.
یادآوری
برای ساختن دستة سبد از خمیر فوندانت استفاده کنید و آن را به شکل نیم دایره و به اندازة قطر کاپ کیک درآورید. سپس بگذارید خشک شود تا بتوانید آن را در جای خود ثابت کنید.