آشپزباشی – مریم امیری
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخممرغ، مخلوط را خوب هم بزنید. آنگاه وانیلین و آب آلبالو را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید. قالب تارت به قطر 30 سانتیمتر را با كره چرب كنید و مایه فراهمكرده را در آن بریزید.
آلبالوها را رویش بپاشید و قالب را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30-40 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون كیك را از فر در آورید، بعد از دهدقیقه، از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.