آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بیسکویت، کره و شکلات را با هم مخلوط کنید و کف قالبها به گنجایش یکچهارم پیمانه بریزید و پرس کنید.
آنگاه پودر ژلاتین را روی 2 قاشق سوپخوری آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس خامه و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول ژلاتین و آبلیمو را به آن بیفزائید.
حالا خامه فرم گرفته را افزوده و مخلوط کنید. اکنون نیمی از مایه به دست آمده را روی بيسكويت بریزید و قدری انگور رویش بپاشید .
بعد باقیمانده مایه را بریزید و قالب را دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید. آنگاه چیزکیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک آن را با خامه فرم گرفته و انگور بیارائید.