آشپزباشی - افسانه ظروفی
روش تهیه
تخممرغها، شکر، عسل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه وانیل و کره را بیفزائید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود ولی مراقب باشید که مایه نجوشد!
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بیکینگپودر را به آن افزوده و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.
حالا نیمی از آرد الک کرده را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید و نیم دیگر آن را روی میز کار بریزید و در وسط آن حفرههای بسازید.
اکنون میه فراهم کرده را وسط این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر ممکن است قدری چسبنده باشد ولی پس از سرد شدن، چسبندگی آن برطرف خواهد شد! روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و وسط آنها را با برشگر کوچکتری خالی کنید.
از اضافیهای خمیر اشکال کوچکتری قالب بزنید تا برای آراستن کوکی کیک استفاده کنید.
آنگاه خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و خمیرهای قالب زده کوچک را در سینی دیگری قرار دهید.
سپس کوکیهای بزرگ را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و کوکیهای کوچکتر را به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید.
اطراف و زیر کوکیها میباید طلائی رنگ شود. اکنون کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد بین کوکیها کرم بگذارید و رویشان را با گل، انواع میوه، شکلات و غیره بیارائید.
روش تهیه کرم
شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و ا دقیقه در مایکروویو بگذارید تا شکلات آب شود و کرم گاناش صاف و یکنواختی حاصل شود.
آنگاه روی کرم را بپوشانید و دست کم 4 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید.
سپس پنیر ماسکار پونه را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود، وانیل را بیفزائید و بعد کرم گاناش را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روش نگه دارید تا کرم مناسبی حاصل شود.
حالا کرم فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و آن را مابین کوکیها پایپ کنید.