Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

کوکی کیک‌های عسلی

کوکی کیک‌های عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ 2 عدد

شکر دانه ریز 150 گرم

عسل 60 گرم

نمک 1 پینچ

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

کره 150 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

آرد نول 450 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم:

شکلات سفید خرد کرده 300 گرم

خامه صبحانه 300 گرم

پنیر ماسکارپونه (در دمای محیط) 480 گرم

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین کوکی کیک

گل،‌ انواع میوه، ‌شکلات، ماکارون و...

آشپزباشی - افسانه ظروفی 

روش تهیه

تخم‌مرغ‌ها، شکر، عسل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه وانیل و کره را بیفزائید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود ولی مراقب باشید که مایه نجوشد!

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بیکینگ‌پودر را به آن افزوده و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.

حالا نیمی از آرد الک کرده را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید و نیم دیگر آن را روی میز کار بریزید و در وسط آن حفره‌های بسازید.

اکنون میه فراهم کرده را وسط این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر ممکن است قدری چسبنده باشد ولی پس از سرد شدن، چسبندگی آن برطرف خواهد شد! روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلی‌متر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و وسط آنها را با برشگر کوچکتری خالی کنید.

از اضافی‌های خمیر اشکال کوچکتری قالب بزنید تا برای آراستن کوکی کیک استفاده کنید.

آن‌گاه خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و خمیرهای قالب زده کوچک را در سینی دیگری قرار دهید.

سپس کوکی‌های بزرگ را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و کوکی‌های کوچکتر را به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید.

اطراف و زیر کوکی‌ها می‌باید طلائی رنگ شود. اکنون کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد بین کوکی‌ها کرم بگذارید و رویشان را با گل، انواع میوه، شکلات و غیره بیارائید.

روش تهیه کرم

شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و ا دقیقه در مایکروویو بگذارید تا شکلات آب شود و کرم گاناش صاف و یکنواختی حاصل شود.

آن‌گاه روی کرم را بپوشانید و دست کم 4 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید.

سپس پنیر ماسکار پونه را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود، وانیل را بیفزائید و بعد کرم گاناش را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روش نگه دارید تا کرم مناسبی حاصل شود.

حالا کرم فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و آن را مابین کوکی‌ها پایپ کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکوکی کیک های عسلیکوکی کیککوکی کیک عسلیانواع کوکی کیک های مدرن و خوشمزهطرز تهیه کوکی کیک تعداد بازديد: 2525 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است