آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
کف سه قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و زرده تخممرغها را همراه با دو سوم از شکر و وانیل در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس روغن مایع را نیز بیفزائید. حالا سفیده تخممرغها را با باقیمانده شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اکنون زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد الک کرده را در چند نوبت به آن افزوده و مخلوط سازید.
اینک مایه فراهم کرده را بین ۳ قالب تقسیم کنید و کیکها را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید.
کیکها را در قالب خنک کنید و بعد روی هر کیک را با کرم بپوشانید و روی کرم قدری از ژله فراهم کرده انار بریزید.
کیکها را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید.
حالا روی کیک را با کرم و ژله فراهم کرده انار بیارائید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه ژله انار
یکچهارم پیمانه از آب انار را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید.
آنگاه آب انار باقیمانده، شکر و محلول ژلاتین را با انار دانه شده، مخلوط کنید و آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
روش تهیه کرم
خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر خامهای و آب انار را بیفزائید و مخلوط کنید.