تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
فر را با دمای180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به گنجایش یك لیتر (4 پیمانه) چرب نمائید. آنگاه كورن سیروپ را كف قالب بریزید و 8 عدد زردآلوی كمپوت شده را از آبش جدا كنید و روی كورن سیروپ، در قالب بچینید.
سپس باقیمانده زردآلوها را همراه با آبش در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره صاف و یكدستی حاصل شود و آن را كنار بگذارید.
حالا آرد، بیكینگپودر، خرده نان، شكر و دارچین را در كاسه مناسبی بریزید، روغن و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكنواختی به دست آید.
اكنون مایه فراهم كرده را در قالب، روی زردآلوها بریزید و به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر قرار دهید تا كیك بپزد و طلائیرنگ شود. آنگاه پوره زردآلو را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و كیك را روی آن برگردانید.
یادآوری 1: آب یك قوطی كمپوت برای این دستور كافیست.
یادآوری 2: اگر كورن سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده كنید.