آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روشتهیه
فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر و نمک را درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا کیکها خنک شوند و بعد هر کدام را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید. آنگاه روی هر لایة کیک قدری خامه بمالید و توتفرنگی بگذارید. سپس اندکی شکلات روی کیک رنده کنید و لایة بعدی کیک را رویش بگذارید. به همین ترتیب لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید. اینک روی کیک را با توتفرنگی بیارائید و در صورت دلخواه، کیک را با ویفر کاغذی خوراکی بپوشانید. حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
خواص توت فرنگی
فراوانی آنتی اکسیدانها و پلی فنل موجود در توت فرنگی آن را به یک ماده غذایی ایده آل برای محافظت و سلامت قلب تبدیل کرده است. توت فرنگی همچنین حاوی آنتوسیانین (که مسئول رنگ قرمز توت فرنگی است )، می باشد که از سیستم گردش خون محافظت می کند و از این طریق می تواند از ایجاد پلاک در شریانها جلوگیری کند و همچنین باعث تنظیم فشار خون میشود.