آشپزباشی - آرزو مقدم
کره،شیر،قهوه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکلات آب شود.
آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندکی خنک شود.
سپس مخلوط الک کردۀ آرد،پودر کاکائو، پودر شکر، فندق و بیکینگ پودر را به مایۀ شکلاتی بیفزائید و بعد تخم مرغ و وانیل را نیز افزوده و مخلوط سازید تا مایۀ صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در قالب های کاپ کیک دارای کپسول کاغذی بریزید به گونه ایکه دو سوم از حجم قالبها از مایه پر شود!
اکنون کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، رویشان را با خامۀ فرم گرفتۀ قهوه یا شکلات بیارائید.