آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها، وانیلین و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك را بیفزائید و نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب میانتهی به گنجایش یكونیم لیتر بریزید و صاف كنید. سپس مخلوط گردو، مارمالاد، پوست پرتقال و دارچین را رویش بریزید و باقیمانده مایه كیك را بیفزائید و صاف كنید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه آن را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.
همینكه كیك خنك شد، آن را با پودر شكر بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.