آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب ميني مافين را چرب نمائید و آنگاه سفيده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و قدری با چنگال هم بزنيد.
سپس كره، عسل، عرق بهار نارنج، پودر بادام، پودر شكر و آرد را بیفزائید و با چنگال خوب مخلوط كنيد تا مایه صاف و يكدستي حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و تا نیمه آنها را پر کنید و رویشان پرک بادام بپاشید. اکنون کیکها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه رویشان طلائیرنگ شود، در فر بپزید.
پس از 10 دقیقه کیکها را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. اینک روی کیکها را با شربت عسل مرطوب سازید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت عسل: عسل و آب را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عرق بهار نارنج را به شربت بیفزائید و هم بزنید. همینکه شربت خنک شد، آن را مصرف کنید.