Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

كيك شكلاتی كاساتا

كيك شكلاتی كاساتا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

کره نرم شده ١٧٥ گرم

شكردانه ريز ١٧٥گرم

تخم مرغ ٣ عدد

آرد ١٥٠ گرم

پودركاكائو  (الک کرده)٣٠گرم

بيكينگ پودر١قاشق چايخوري

مواد لازم ميانی:

پنير خامه ای يا ريكوتا ٤٥٠ گرم

شكلات رنده كرده ١٠٠ گرم

شكر دانه ريز ١١٥ گرم

آب پرتقال تازه ٣ قاشق سوپخوری

زردآلوی خشك (خردكرده) ٥٥ گرم

بادام خرد كرده ٣٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

همه مواد را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنید تا مایه صاف و يكدستی فراهم شود.

آن‌گاه مایه فراهم کرد را در قالب کمربندی به قطر ٢٠ سانتيمتر  بريزيد و کیک را به مدت 40-45 دقيقه در فر گرم کرده با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.

همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به ٣ قسمت برش دهید و یکی از آنها را در قالب بگذاريد.

سپس قدری از مایه میانی را رویش بریزید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید. این کار را برای لایه‌های بعدی کیک و کرم تكرار كنيد.

حالا کیک را دست‌‌کم ٦ ساعت در يخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مایه ميانی: پنير خامه‌ای، شكلات، شكر و آب پرتقال را  اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود. سپس زردآلو و بادام را بيفزائيد.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خوشمزهکیک خونگیکیک کاساتا تعداد بازديد: 2434 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است