آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
همه مواد را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنید تا مایه صاف و يكدستی فراهم شود.
آنگاه مایه فراهم کرد را در قالب کمربندی به قطر ٢٠ سانتيمتر بريزيد و کیک را به مدت 40-45 دقيقه در فر گرم کرده با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.
همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به ٣ قسمت برش دهید و یکی از آنها را در قالب بگذاريد.
سپس قدری از مایه میانی را رویش بریزید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید. این کار را برای لایههای بعدی کیک و کرم تكرار كنيد.
حالا کیک را دستکم ٦ ساعت در يخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه ميانی: پنير خامهای، شكلات، شكر و آب پرتقال را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود. سپس زردآلو و بادام را بيفزائيد.