آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و 8 قالب را به گنجايش 125 ميليليتر(يكدوم پيمانه) چرب نمائيد. آنگاه روغن، شكر و تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا سبك و كمرنگ شود. سپس هويج، گردو، آرد، بيكينگپودر و ادويه را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا ماية فراهم كرده را در قالبها بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. اكنون كيكها را روي پنجرة سيمي خنك كنيد و رويشان كرم پنير بماليد. اينك كيك هويج را براي پيكنيك در بستهبندي مناسبي قرار دهيد.
روش تهية كرم پنير:
كره را در كاسة كوچكي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پنير، پودر شكر، پوست ليمو و آبليمو را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا كرم صاف و يكدستي حاصل شود.
خواص هویج
هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار می آید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندان ها کاربرد دارد. بنابراین اگر از عطر خاص و طعم شیرین هویج خوشتان نمی آید این مقاله را با ما بخوانید تا شاید به خاطر مزایای سلامتی آن به خوردن هویچ علاقه مند شوید.