طرز تهیه کیک لیمو با سس:
برای شروع پخت این کیک، تخممرغهای كامل را به همراه شكر با همزن برقی بزنید تا مایه، تغییر رنگ دهد و كمی غلیظ شود. آنگاه زردههای تخم مرغ را یكی یكی اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. سپس آبلیمو و پوست لیمو را بیفزائید. اكنون آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را الك كنید و به مایه اضافه كنید و با لیسك به آرامی مخلوط نمائید. مقداری از مایهی كیك را در 10 عدد قالب نیمكرهی كوچك 10 تا 12سانتیمتری و بقیه را در یك قالب مستطیل شكل 40× 30 سانتیمتری بریزید. اینك قالب کیک ها را در فر گرم شده با دمای 175 درجهی سانتیگراد، به مدت 16 تا20 دقیقه بپزید. بعد از پخت، كیكها را روی پنجرهی فلزی خنك كنید. آنگاه کیک های نیمكرهای شكل را روی كیك مستطیل قرار دهید و دور آن را برش بزنید و با سس لیمو به هم بچسبانید. سپس سطح و اطراف كیك را با شربت مرطوب سازید و باقیماندهی سس را روی سطح کیک بمالید و با یك حلقه لیمو ترش و خردههای پوست لیمو، تزئین كنید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
روش تهیهی سس کیک لیمو:
آب را با 100 گرم از شكر؛ آبلیمو و پوست لیمو در قابلمهای بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. سپس زردههای تخممرغ را با 80 گرم شكر باقی مانده، با همزن برقی بزنید تا رنگ مایه روشن شود. آنگاه آرد ذرت را هم بیفزائید. حالا شربت گرم را به تدریج به زردههای زده شده اضافه كنید و مرتب هم بزنید. اینك تمامی مواد را روی حرات قرار دهید و هم بزنید تا مایهی غلیظی حاصل شود. بعد آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنك شود. سپس خامه را بیفزائید.
روش تهیهی شربت کیک:
شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس از روی اجاق بردارید و آبلیمو را به آن بیفزائید.