تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
قالب دوازدهتائی مافین را با كپسولهای كاغذی بپوشانید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، آب، روغن، شكر و نمك را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بگذارید تا كره آب شود.
آنگاه ظرف را از فر درآورید و آرد را به مخلوط كره بیفزائید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید. حالا خمیر را در قالب دیواره كوتاه مناسبی، به صورت یك لایه نازك پهن كنید و بیسكویت را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.
اكنون صبر كنید تا بیسكویت كرهای فراهم كرده، خنك شود. سپس آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پودر كنید. حالا هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سر صاف از بیسكویت آسیاب كرده بردارید و در كپسولهای كاغذی بریزید و قدری بفشارید.
آنگاه قالب را تا آماده شدن كرم پنیر، در یخچال نگه دارید. اینك كرم پنیر را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و كیك پنیر را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه كرم ببندد، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
اكنون كیك پنیر را از فر درآورید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را با مارمالاد توت فرنگی، توت فرنگی و پودر پسته بیارائید.
روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای، پوست لیمو و پودر شكر را در كاسه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آنگاه تخممرغها و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا تخم مرغ با مواد قبل مخلوط شود.
حالا خامه و آبلیمو را بیفزائید و هم بزنید تا كرم یكدستی فراهم شود.