آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، بیكینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط كنید و در كاسهای بریزید. آنگاه روغن مایع، شكر، تخم مرغها و عسل را دركاسهی دیگری با هم مخلوط كنید و قدری با همزن برقی بزنید.
سپس این مایه را به مخلوط آرد بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
حالا هویج و گردو را به مایه بیفزائید و آن را درون قالب چربكردهای به قطر 20 و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید. بعد با خلال چوبی، كیك را امتحان كنید و چنانچه چیزی از مایهی كیك به خلال چوبی نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید.
حالا كیك را روی پنجرهی سیمی بگذارید و پس از 15 دقیقه، آن را از قالب خارج نمائید. صبر كنید كیك كاملاً خنك شود. بعد رو و اطراف آن مارمالاد زردآلو بمالید.
خمیر مارسیپان را روی سطحی كه پودر قند پاشیدهاید، با وردنه باز كنید و روی كیك بیندازید، بهگونهای كه خمیر مارسیپان رو و اطراف كیك را كاملاً بپوشاند.
آنگاه روی خمیر، مارمالاد زردآلو بمالید. سپس خمیر فوندانت را روی سطح پودر قندپاشی شده، به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز كنید و روی كیك پهن نمائید.
اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و آن را صاف و مرتب سازید. اینك با خمیرهای رنگی مارسیپان؛ میوههائی همچون زردآلو، هلو، گلابی، سیب، لیمو و پرتقال، بسازید و از خمیر سبز رنگ، برگهائی در اندازههای مختلف فراهم كنید.
حالا میوهها و برگها را دور كیك بچینید تا كیك شكل زیبائی پیدا كند. سپس آن را برای پذیرائی روی صفحهی پوشیده از خمیر فوندانت، یا روی دیس زیبائی بگذارید.
یادآوری: قبل از استفاده از مارمالاد زردآلو، آن را گرم كنید و از صافی عبور دهید تا صاف و یكدست شود.