طرز تهیه کیک كوچک با شکلات سفید و پسته
فر (تاون)را با دمای 170 درجهی سانتیگراد یا 190 درجهی فارنهایت روشن كنید. كره و شكر را در كاسه ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به رنگ روشن درآید. اكنون در ظرف مناسبی پوست لیمو، زرده های تخم مرغ و شیر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و یكدست شوند. حالا مخلوط آرد و بیكینگپودر را به مخلوط زرده ها بیفزائید و سپس این مواد را به مخلوط كره اضافه كنید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
اینك نمك، پسته و شكلات سفید را به آن بیفزائید. آنگاه سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. بعد سفیده ها را به مواد قبل اضافه كنید و آرام هم بزنید. حالا 12 تا 14 عدد كپسول كاغذی را درون قالب مافین قرار دهید و دوسوم هر كدام را از مایهی كیك پر كنید و به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس صبر كنید تا كیكها كاملاً سرد شوند. بعد مارمالاد زردآلو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید تا كمی رقیق شود. حالا با قلم مو، روی كیكها را به مارمالاد آغشته كنید و روی آن پسته ی خرد كرده بپاشید.