آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 5 پیمانه (یک لیتر و 250 میلیلیتر) چرب و آردپاشی نمائید.
آنگاه آرد، شکر، بیکینگپودر، نمک، دارچین و جوز هندی را در کاسه مناسبی بریزید. سپس شیر، تخممرغها، کره و وانیل را در کاسه دیگری بریزید و با مفتول دستی هم بزنید.
حالا این مایه را به مواد خشک بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. پس از آن سیب را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید. آنگاه کیک را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر کنید تا خنک شود.
سپس آن را از قالب جدا کنید و تا خنک شدن کامل، روی پنجره سیمی قرار دهید. حالا برجستگی روی کیکها را برش دهید و صاف کنید و دو کیک را با مارمالاد به هم بچسبانید.
اینک در صورت دلخواه روی کیک پودر شکر بپاشید و آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه این کیک خوشمزه و مناسب فصل پاییز، میتوانید از مدلهای مختلف قالب کیک بهره بگیرید. در نظر داشته باشید که گنجایش قالب انتخابی متناسب با اندازه یاد شده در دستورالعمل باشد.