آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد، گرم كنید و دو قالب به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند و بعد تخممرغها را یكییكی بیفزائید.
سپس وانیلین را اضافه كنید و به طور یك در میان شیر و مواد خشك را درون مایه بریزید. مایه فراهمكرده را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها كاملاً خنك شدند، بین دو عدد كیك كرم بمالید و رویش را با مواد رویه بپوشانید. كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه كرم: شیر را بجوشانید. زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد آرد را به آن بیفزائید. حالا شیر را كمكم درون مایه تخممرغی بریزید و روی اجاق پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. آنگاه كرم را از روی حرارت بردارید و وانیلین و كره را به آن بیفزائید. سپس صبر كنید تا كرم كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات و كره را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا آب شود. آنگاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آب داغ را اضافه كنید تا مناسب مالیدن بر روی كیك شود.
یادآوری1: این كیك تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری و میل كردن است.
یادآوری2: روی این كیك با شكلات میلهای و شكلات قهوه تزئین شده است.