ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
طرز تهیه کیک رنگارنگ
تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه وانیل و روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را همراه با شیر بهطور یک در میان، درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. حالا اندکی از مایه کیک را در دو کاسه کوچک بریزید و به یکی رنگ آبی و به دیگری رنگ سبز بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مایه رنگی فراهم کرده را درون قالب چربکرده کیک پاپس بریزید و 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کیکهای توپی شکل خنک شدند، آنها را از قالب درآورید و در قالب کیک به قطر 25 سانتیمتر دارای کاغذ روغنی، با فاصله از یکدیگر بچینید.
اینک باقیمانده مایه کیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی40 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، در صورت دلخواه آن را با خامه فرم گرفته بیارائید.