آشپزباشی
طرز تهیه کیک شكلاتی با گیلاس
قالب مربع به ابعاد 23×23 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را چرب كنید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید.
كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید. بعد تخممرغها را تك تك بیفزائید و پس از افزودن هرتخممرغ، یك دقیقه هم بزنید.
آرد، بیكینگپودر، پودر بادام و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر به مایه اضافه كنید و با لیسك به آرامی مخلوط سازید. حالا یكسوم از مایه كیك را در قالب آماده بریزید و باقیمانده را با گیلاس مخلوط نمائید و در قالب بریزید.
قالب را به مدت تقریبی یكساعت در فر(تاون) بگذارید. ده دقیقه كیك را در قالب نگهدارید و بعد از قالب خارج كنید و آن را كاملاً خنك سازید. اكنون شكلات را آب كنید و روی كیك بریزید. سپس گیلاسها را روی آن قرار دهید.