آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روش تهیه
بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در حفرههاي قالب مونوپورشن بريزيد و فشرده كنيد. آنگاه قالب را در يخچال بگذاريد. حالا پنير خامهاي، شكر و آبليمو را با همزن برقي بزنيد تا ماية صاف و يكنواختي حاصل شود (از همزدن زياد پنير خودداري كنيد). سپس پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد و آن را به روش بنماري حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را نيز به مخلوط پنير افزوده و هم بزنيد. خامة شيرين شده (خامه قنادي) را اندكي با همزن برقي بزنيد تا سبك شود و قدري حجمش افزايش پيدا كند. اينك آن را همرابا وانيل به ماية پنيري بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا ماية فراهم كرده را روي بيسكويت در قالب بريزيد و قالب را تكان دهيد تا ماية چيزكيك صاف شود. سپس رويش را با مرباي گیلاس بپوشانيد و قالب را در يخچال قرار دهيد تا چيزكيك آمادة مصرف شود (يك شب يا دست كم 6 ساعت). در صورت دلخواه روي چيزكيك را با برگهاي نعنا بيارائيد و براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد.