آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک پسته
سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. در این میان، شکررا کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید ( مراقب باشید که سفیده تخممرغها را بیش از حد لازم نزنید تا خشک و برفی نشود!).
آنگاه وانیلین را افزوده و بعد زرده تخممرغها را یکییکی به سفیدههای همزده بیفزائید و مخلوط کنید. حالا روغن مایع و پسته را افزوده و مایه را به آرامی هم بزنید.
سپس آرد را بیفزائید و مایه را به شکل دورانی و به آرامی با لیسک مخلوط کنید به گونهایکه حجم مایه از بین نرود!
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب به قطر 25 سانتیمتر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود (کیک را از قالب خارج نکنید!) بهتر است کیک یک شب در قالب بماند.
آنگاه کیک را به سه لایه تقسیم کنید و روی هر لایه اندکی شربت بمالید و با قدری خامه فرم گرفته، روی کیکها را بپوشانید.
لایههای کیک پسته را روی یکدیگر قرار دهید و رویش را با میوههای دلخواهتان بیارائید. حالا کیک را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.