روشتهیه
آرد و پودر کاکائو را در کاسة مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان به خورد آرد دهید تا مواد به شکل خرده نان در آید. آنگاه شکر، پودر بادام و زردة تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب کمربندی به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید. به گونهایکه کف و دیوارة قالب را بپوشاند. حالا مایة مواد میانی را روی خمیر بریزید و چیز کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیة مایة میانی: زردة تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. و بعد پنیر خامهای، پودر بادام، خامه، پودر کاکائو و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سفیدة تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس به آرامی سفیدة همزده را به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
خواص کاکائو
کاکائو چه به صورت پودر و چه به صورت شکلات سیاه میتواند به کاهش فشارخون بالا کمک کند. این اثر اولین بار در مردمی از جزایر آمریکای مرکزی که نوشیدنی کاکائویی میخوردند دیده شد که دارای فشارخون پایینتری نسبت به بومیهای آنجا که این نوشیدنی را مصرف نمیکردند، بودند. شبه نظر میرسد فلاوونهای موجود در کاکائو باعث افزایش سطح نیتریک اکسید در خون و در نتیجه بهبود عملکرد رگهای خونی و کاهش فشارخون میشود.