آشپزباشی
طرز تهیه برشهای کیک میوهای
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. یك قالب مستطیل به اندازه 20×30 سانتیمتر را با روغن جامد چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونهای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر بالاتر از لبه قالب باشد. بیسكویت، نارگیل، گردو، میوههای خشك و پودر كاكائو را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و در وسط آن حفرهای بسازید.
سپس شكلات، كره و عسل را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شود و مخلوط یكدستی به دست آید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط قبل بریزید. تخممرغ را هم بیفزائید و به خوبی با یكدیگر مخلوط سازید.
حالا مایه به دست آمده را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از فر درآورید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون مایه تزئینی را روی كیك بمالید و آن را در یخچال قرار دهید. اینك كیك را به شكل مربع یا مستطیلهای كوچك ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه رویه كیك: شكلات و كره را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری ذوب كنید. پس از خنك شدن، آماده مصرف است.