Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

طرز تهیه برش‌های کیک میوه‌ای

طرز تهیه برش‌های کیک میوه‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برش‌های کیک میوه‌ای

بیسكویت كرمدار شكلاتی خردكرده 250 گرم

 

نارگیل 45 گرم

 

گردوی خردكرده 60 گرم

 

برگه زردآلوی خردكرده  95 گرم

 

آناناس شكری 55 گرم

 

مربای آلبالو بدون شربت 60 گرم

 

كشمش بی‌دانه درشت 30 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق چایخوری

 

شكلات سیاه 150 گرم

 

كره  80 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده با چنگال 1 عدد

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سیاه 150گرم

 

كره 60 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه برش‌های کیک میوه‌ای

فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. یك قالب مستطیل به اندازه 20×30 سانتیمتر را با روغن جامد چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونه‌ای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر بالاتر از لبه قالب باشد. بیسكویت، نارگیل، گردو، میوه‌های خشك و پودر كاكائو را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

سپس شكلات، كره و عسل را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شود و مخلوط یكدستی به دست آید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط قبل بریزید. تخم‌مرغ را هم بیفزائید و به خوبی با یكدیگر مخلوط سازید.

حالا مایه به دست آمده را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از فر درآورید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون مایه تزئینی را روی كیك بمالید و آن را در یخچال قرار دهید. اینك كیك را به شكل مربع یا مستطیل‌های كوچك ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه رویه كیك: شكلات و كره را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری ذوب كنید. پس از خنك شدن، آماده مصرف است.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیککیک میوه ایآشپزباشیکیک میوهبرش‌های كیك میوه‌ایکیک برشیروش تهیه کیک میوه ایمواد لازم کیک میوه ایطرز تهیه برش‌های کیک میوه‌ای تعداد بازديد: 1687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است