روشتهیه
فر را با حرارت 175 درجهي سانتي گراد(350 درجهي فارنهايت) گرم كرده و قالب 20 سانتيمتري چهارگوش را با روغن اسپري كنيد. در ظرف بزرگي آرد، پودركاكائو، بيكينگپودر، جوششيرين، پودر دارچين، جوزهندي و بهاران را مخلوط كنيد. بقيهي مواد به غير از كدو را مخلوط و با همزن دستي بزنيد. كدوی رنده شده را نیز اضافه کرده و در آخر مخلوط آرد را اضافه کنید و تا حدي كه يكدست شود، مخلوط نماييد. مایه کیک را در قالب ريخته و در طبقهي اول فر به مدت 30 دقيقه يا تا زمانيكه خلال دندان از مركز كيك تميز بيرون آید، بپزيد. کیک را در قالب روي پنجره فلزي كاملاً خنك كرده و به 16 برش تقسيم كنيد.
نکته: ادويه بهارات را ميتوانيد از عطاريها تهيه كنيد.