آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و 2 قالب لوف را به گنجايش ٥٠٠ ميلي ليتر با كاغذ روغني بپوشانيد.
آنگاه کره و 1 قاشق سوپخوري از مارمالاد را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس شکر و تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط کنید. حالا مواد خشك و گردو را افزوده و هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
اینک باقیمانده مارمالاد زنجفیل را اندکی گرم کنید و روی کیک بمالید.
روش تهیه مارمالاد زنجفیل: پوست زنجفيل را بگیرید و 3-5 بار آنها را بجوشانيد و هر بار آب آن را عوض كنيد تا قدری از تندی زنجفیل کاسته شود.
آنگاه زنجفيلها را پوره كنيد و همراه با شكر، آب و جوهر ليمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذاريد تا مارمالاد بپزد و اندکی غلیظ شود.