ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
طرز تهیه کیک لیمو
کره و شکر را در کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را همراه با پوست لیمو درون مایه تخممرغی بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به قطر 20سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک خنک شد، کرم لیمو را رویش بریزید و صاف کنید. اکنون روی کرم را بپوشانید. کیک را 3 – 4 ساعت، در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد. اینک کیک را با خامه، شکلاتهای سکه ای و پودر پسته بیارائید.
روش تهیه کرم لیمو: شکر و تخممرغها را با همزن برقی بزنید و بعد آب لیمو ترش و آرد ذرت را به آن بیفزائید. آن گاه این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
سپس ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آن را به مایه تخممرغی افزوده و بگذارید کاملاَ حل شود. حالا کرم را از روی حرارت بردارید و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون پوست لیمو را درون کرم بریزید.