آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک پنیر با كدو حلوائی
قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر را چربكنید. بیسكویت، كره و دارچین را با هم مخلوط كنید و كف قالب بریزید و خوب فشرده سازید.
آنگاه قالب را به مدت 8 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید. سپس صبر كنید تا بیسكویت كاملاً خنك شود.
حالا پنیر خامهای را در كاسهی مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود.
بعد یكییكی تخم مرغها را اضافه كنید. اكنون كدو را پوره كنید و همراه با دارچین و جوز، به مایه بیفزائید.
مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
همین كه كیك خنكشد، آن را به مدت یك شب در یخچال نگهدارید و هنگام پذیرائی، كیك را در دیس زیبائی بگذارید و به سلیقهی خود تزئین نمائید.