آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.
تخممرغها، وانیلین و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد شیرة انگور را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آبجوش را کم کم به این مایه افزوده و به همزدن ادامه دهید.
حالا روغن مایع را نیز اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
اکنون مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر، دارچین و زنجفیل را در دو نوبت به مایة فراهم کرده بیفزائید و بعد گردو را نیز درون آن بریزید.
اینک مایة فراهم کردة کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
حالا کیک را با سس کارامل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.